BERGE Sviečka na soľ - prírodný ionizátor - S

3,11 €
S DPH
Množstvo
Skladem

Hlavné vlastnosti produktu:

Prírodné vlastnosti himalájskej soli: náš svietnik je vyrobený z originálnej himalájskej soli, ktorá obsahuje množstvo minerálov a stopových prvkov. Pri zahrievaní od plameňa sviečky uvoľňuje do vzduchu blahodárne záporné ióny, ktoré pomáhajú čistiť a ionizovať prostredie.

Čistenie vzduchu: vďaka ionizačným vlastnostiam himalájskej soli pôsobí náš svietnik ako prírodný ionizátor vzduchu. Záporná ionizácia pomáha neutralizovať a odstraňovať nečistoty, ako sú prach, alergény, dym alebo mikróby, čím zlepšuje kvalitu vzduchu vo vašej domácnosti.

Zdravotné prínosy: Okrem vytvorenia príjemnej atmosféry môže ionizácia vzduchu poskytovať aj zdravotné výhody. Predpokladá sa, že negatívna ionizácia môže znížiť stres, zlepšiť náladu, zvýšiť koncentráciu a podporiť celkovú pohodu.

Jednoduché používanie: Náš svietnik sa mimoriadne ľahko používa. Jednoducho vložte sviečku dovnútra a zapáľte ju. Po chvíli si budete užívať veľkolepé svetlo a blahodarné ionizačné vlastnosti.

Štýlový dizajn. Jedinečná štruktúra himalájskej soli vytvára pôsobivé odtiene a odrazy, čím vytvára príjemnú a relaxačnú atmosféru. Či už ho použijete na romantickú večeru alebo večernú relaxáciu, tento svietnik určite upúta pozornosť vašich hostí a dodá vášmu interiéru šarm.

Hmotnosť: 1 - 2 kg Výška: približne 9 cm Šírka: približne 11,5 cm

BERGE
9997

Tabuľka dát

Záruka
2 roky
MJ
ks