BERGE Solárne LED pouličné svietidlo MARAKESZ - 120W - PIR

58,65 €
S DPH
Množstvo
Skladem

Hlavné vlastnosti produktu:

Výkonná 120W solárna LED pouličná lampa, ideálna pre vonkajšie použitie, záhrady, parkoviská a iné miesta, kde je potrebné osvetlenie.

Výkon 120 W poskytuje silné a rovnomerné osvetlenie v okolí lampy.

Lampa je napájaná solárnou energiou vďaka zabudovanému fotovoltickému panelu, ktorý zbiera slnečnú energiu a ukladá ju do zabudovanej batérie.

Lampa je vyrobená z vysokokvalitných materiálov a je odolná voči poveternostným vplyvom, čo znamená, že ju možno používať vonku dlhé roky.

Snímač súmraku a pohybu je funkcia, vďaka ktorej sa lampa po zotmení automaticky rozsvieti a reaguje na prítomnosť pohybu, čím poskytuje osvetlenie v správnych okamihoch a šetrí energiu.

Ďalšie vlastnosti: 5-8 hodín nabíjania vďaka 6V 15W solárnemu panelu. Farba svetla: neutrálna biela s teplotou 4000 K. Stupeň krytia IP65, ktorý zaručuje odolnosť voči prachu a nízkemu tlaku vody. Vyrobené z odolného materiálu ABS odolného voči poveternostným vplyvom. Vybavené LED diódami SMD2835, ktoré sa vyznačujú vysokým výkonom a účinnosťou. Ekologické a úsporné riešenie, nevyžaduje pripojenie do elektrickej siete. Technické údaje:

Model: Solárna lampa Marrakech

Výkon: 120 W 1752 lúmenov

4500K - neutrálna biela

Solárny panel: 6V 15W 15AH

Maximálny čas svietenia: 12 h

Diaľkové ovládanie súčasťou balenia: Áno, s batériami!

Uhol vyžarovania 120 stupňov.

Trieda utesnenia: IP65 - vodotesné!

Snímač súmraku a pohybu: Áno, zabudovaný.

BERGE
MQ0016

Tabuľka dát

Záruka
2 roky
MJ
ks