BERGE Solárne LED pouličné svietidlo AKRA - 200W

96,02 €
S DPH
Množstvo
Skladem

Hlavné vlastnosti produktu:

Výkonná 200W LED solárna pouličná lampa ideálna pre vonkajšie použitie, záhrady, parkoviská a iné miesta, kde je potrebné osvetlenie.

Výkon 200 W poskytuje silné a rovnomerné osvetlenie v okolí lampy.

Lampa je napájaná solárnou energiou vďaka zabudovanému fotovoltickému panelu, ktorý zbiera slnečnú energiu a ukladá ju do zabudovanej batérie.

Lampa je vyrobená z vysokokvalitných materiálov a je odolná voči poveternostným vplyvom, čo znamená, že ju možno používať vonku dlhé roky.

Súmrakový senzor je funkcia, ktorá umožňuje automatické zapnutie lampy po zotmení, čím poskytuje osvetlenie v správnom okamihu a šetrí energiu.

Ďalšie funkcie. Vyrobené z odolného materiálu ABS odolného voči poveternostným vplyvom. Vybavená diódami LED, ktoré sa vyznačujú vysokým výkonom a účinnosťou. Ekologické a úsporné riešenie, nevyžaduje pripojenie do elektrickej siete. Súprava obsahuje: Solárnu lampu Akra 4500K Solárny panel Diaľkové ovládanie pre lampu Batéria pre diaľkové ovládanie. Kovové rameno na upevnenie lampy na fasádu Prvky, ktoré upevňujú panel na rameno Súprava je pripravená na inštaláciu!

Technické údaje:

Model: Akra Akra s elektrickým napájaním: Solárna lampa Akra

Výkon: 200 W 1600 lúmenov

4500K - neutrálna biela

Solárny panel: 6V 30W 25AH

Maximálny čas svietenia: 12 h

Diaľkové ovládanie v balení: Áno, s batériami!

Uhol vyžarovania 120 stupňov.

IP65 - vodotesné!

Súmrakový senzor: Áno, zabudovaný.

BERGE
MQ0017

Tabuľka dát

Záruka
2 roky
MJ
ks