LED stolová lampa BERGE 8W - DUBLIN

25,77 €
S DPH
Množstvo
Skladem

Hlavné vlastnosti produktu:

LED lampa na kreslenie a písací stôl s výkonom 8 W je mimoriadne funkčný výrobok, ktorý je skvelý na prácu, štúdium alebo rôzne manuálne činnosti.

Vďaka nastaviteľným svetelným režimom si môžete svetlo prispôsobiť vlastným potrebám, čo určite prospeje vášmu zdraviu a pohode.

Lampa bola profesionálne navrhnutá a poskytuje veľmi rovnomerné a mäkké svetlo bez blikania a tieňov, čím účinne zabraňuje škodlivým aspektom modrého svetla a stará sa o citlivú sietnicu očí

Lampa je univerzálna a bude dobre fungovať v rôznych situáciách, ako je čítanie, štúdium, práca, maľovanie, šitie, ručné práce, dámske nechtové alebo umelecké osvetlenie.

Je tiež ľahko prenosná a 270° nastavenie kovového výkyvného ramena umožňuje osvetlenie vo viacerých smeroch.

Vďaka štíhlemu trojosovému dizajnu lampa nezaberá veľa miesta na stole, čo znamená úsporu miesta a viac priestoru pre iné predmety.

Jednou z najväčších výhod lampy je jej energetická účinnosť - spotrebuje o 80 % menej energie ako tradičné žiarovky, čo znamená nižšie účty za elektrinu.

Neobmedzené nastavenia - prispôsobenie pod kontrolou:

Táto stolová lampa ponúka mimoriadne široké možnosti nastavenia uhla sklonu. Vďaka tomu si môžete nastaviť smer svetla podľa vlastných preferencií a potrieb, čím získate dokonalé osvetlenie na rôzne úlohy.

Kreativita v novom svetle:

Táto stolová lampa je stvorená na inšpiráciu. Jej nastaviteľný uhol, ovládacie prvky a vysokokvalitný zdroj svetla vám umožnia pracovať na projektoch, čítať alebo relaxovať pri optimálnom osvetlení. Vďaka kombinácii flexibility a precíznosti táto lampa určite rozjasní vašu prácu a navyše prinesie jedinečný akcent do vášho prostredia. Technické špecifikácie: Svetelný zdroj: 160 LED 2835 Vstupné napätie: DC 5V Menovitý prúd: 2 A Výkon: 8 W Farba svetla: 4000 K Jas: 500 lm Materiál: oceľ, hliník Funkcie: dobíjanie cez USB, nastaviteľné, stmievateľné. USB kábel je súčasťou balenia.

BERGE
STL028

Tabuľka dát

Záruka
2 roky
MJ
ks