LED žiarovka BERGE - E27 - 1W - teplá biela

0,81 €
S DPH
Množstvo
Skladem

LED žiarovky sú dobrou voľbou pre girlandy, pretože ponúkajú mnoho výhod, ako napríklad:

Úspora energie: LED žiarovky sú veľmi energeticky účinné a spotrebujú oveľa menej energie ako tradičné žiarovky, čo vám pomôže znížiť účty za elektrinu. Dlhá životnosť: LED žiarovky sú oveľa odolnejšie ako tradičné žiarovky a vydržia mnoho rokov bez toho, aby ich bolo potrebné vymeniť. Žiadne UV a infračervené žiarenie: LED žiarovky vyžarujú veľmi málo UV a infračerveného žiarenia, čo znamená, že nepoškodzujú materiály a nepridávajú do miestnosti ďalšie teplo.

Na záver možno povedať, že LED žiarovky sú dobrou voľbou pre girlandy, pretože ponúkajú úsporu energie, dlhú životnosť, žiadne škodlivé žiarenie, nastaviteľný jas a širokú škálu farieb.

Teplá farba svetla (2700-2800K)

Použitie:

Žiarovka LED s vláknom E27 je vhodná pre všetky štandardné modely stropných svietidiel, žiarovku možno použiť v kúpeľniach, kanceláriách, obývacích izbách, záhradách.

Technické údaje:

Svetelný tok: 40 lm Rozmery: dĺžka 90 mm / šírka 50 mm Stmievateľná: nie Počet cyklov zapnutia a vypnutia: 15 000x Životnosť: 30 000 hodín Uhol vyžarovania: 320° Výstupný výkon: 1 W Farba svetla: teplá biela 3000K Materiál: plastové puzdro Certifikáty: E27 1W vlákno Napájacie napätie: 230V.

BERGE
38904

Tabuľka dát

Záruka
2 roky
MJ
ks