BERGE Soľná lampa - ionizátor 1,7-2,5 kg - M

12,97 €
S DPH
Množstvo
Skladem

Hlavné vlastnosti produktu:

Prírodné vlastnosti himalájskej soli: náš svietnik je vyrobený z originálnej himalájskej soli, ktorá obsahuje množstvo minerálov a stopových prvkov. Pri zahrievaní od plameňa sviečky uvoľňuje do vzduchu blahodárne záporné ióny, ktoré pomáhajú čistiť a ionizovať prostredie.

Čistenie vzduchu: vďaka ionizačným vlastnostiam himalájskej soli pôsobí náš svietnik ako prírodný ionizátor vzduchu. Záporná ionizácia pomáha neutralizovať a odstraňovať nečistoty, ako sú prach, alergény, dym alebo mikróby, čím zlepšuje kvalitu vzduchu vo vašej domácnosti.

Zdravotné prínosy: Okrem vytvorenia príjemnej atmosféry môže ionizácia vzduchu poskytovať aj zdravotné výhody. Predpokladá sa, že negatívna ionizácia môže znížiť stres, zlepšiť náladu, zvýšiť koncentráciu a podporiť celkovú pohodu.

Jednoduché používanie: Náš svietnik sa mimoriadne ľahko používa. Jednoducho vložte sviečku dovnútra a zapáľte ju. Po chvíli si budete užívať veľkolepé svetlo a blahodarné ionizačné vlastnosti.

Štýlový dizajn. Jedinečná štruktúra himalájskej soli vytvára pôsobivé odtiene a odrazy, čím vytvára príjemnú a relaxačnú atmosféru. Či už ho použijete na romantickú večeru alebo večernú relaxáciu, tento svietnik určite upúta pozornosť vašich hostí a dodá vášmu interiéru šarm.

Súprava sa skladá z:

Soľná lampa na zdravie 1,7-2,5 kg

5W LED žiarovky v teplej úspornej farbe!

Žiarovka so svietivosťou 450 lúmenov zodpovedá 30W volfrámovej žiarovke!

Biely kábel s vypínačom, dĺžka 1,4 m

Technické údaje.

Vzhľadom na prírodné vlastnosti himalájskej soli sa tvar, veľkosť a odtieň môžu v jednotlivých lampách mierne líšiť.

To im dodáva jedinečné čaro a robí každú z nich jedinečnou.

Buďte si však istí, že všetky naše lampy sú starostlivo vyrobené z vysokokvalitných materiálov a spĺňajú naše najvyššie štandardy kvality.

BERGE
9993-9996-4532

Tabuľka dát

Záruka
2 roky
MJ
ks