Domestos Total Hygiene Ocean Fresh toaletný gél 700 ml

Dezinfekčný prostriedok Domestos 700g

V kartóne 20ks

1,82 €
S DPH
Množstvo
Skladom

Zabíja 99,9 % baktérií a vírusov.

Tekutý dezinfekčný a čistiaci prostriedok. Zabíja všetky známe typy baktérií. Pri každodennom používaní vylepšené zloženie s patentovanou technológiou hygienických molekúl chráni vás a vašu rodinu po celý deň pred baktériami, ktoré sa splachovaním uvoľňujú z toalety do ovzdušia. Vďaka vylepšenému zloženiu priľne k povrchu záchodovej misy a zostáva aj po spláchnutí.

Ovýrobcovi

Dezinfekčné výrobky Domestos sa špecializujú na likvidáciu baktérií, vírusov a plesní. Stali sa nepostrádateľným nástrojom pre všetkých, ktorí chcú mať dokonale čistú domácnosť. Domestos je súčasťou spoločnosti Unilever. Tá združuje viac ako 400 značiek s najširším portfóliom výrobkov od výrobkov pre domácnosť a osobnú starostlivosť až po potraviny. Patria medzi ne napríklad zmrzliny Dove, Lipton a Misha.

Návod na použitie

Odskrutkujte uzáver a stlačením fľaše naneste gél rovnomerne pod okraj záchodovej misy (približne 80 ml). Nechajte pôsobiť 30 minút, potom spláchnite a v prípade potreby vyčistite WC kefou. Na odstránenie odolných nečistôt a usadenín nechajte pôsobiť aspoň 60 minút.

Upozornenie

Skladujte len v originálnom balení. Používajte len v toalete a po použití dôkladne spláchnite. Prázdnu fľašu nepoužívajte na iné účely, po použití ju vypláchnite vodou a vyhoďte do odpadu. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Spôsobuje vážne poškodenie pokožky a očí. Môže byť korozívny pre kovy. Používajte ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/obličajový štít. V PRÍPADE KONTAKTU S KOŽOU (alebo vlasmi): Okamžite odstráňte všetky kontaminované časti odevu. Opláchnite pokožku vodou/sprchou. V PRÍPADE KONTAKTU S OČAMI: Niekoľko minút jemne oplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak sa dajú ľahko vybrať. Pokračujte v oplachovaní. Ak sa necítite dobre, vyhľadajte lekára alebo toxikologické centrum.

Bezpečnostné upozornenie:

GHS05 - žieravé a korozívne látky
GHS07 - dráždivé látky
GHS09 - látky nebezpečné pre životné prostredie.

Obsah nebezpečných látok: Chlórnan sodný, hydroxid sodný, alkyl (dimetyl) aminoxidy (alkyl odvodený od mastných kyselín kokosového, oleja), cetrimonium chlorid.

Signálne slovo: Nebezpečenstvo

EUH206 - Varovanie. Nepoužívajte spolu s inými výrobkami. Môže uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór).
H290 - Môže byť korozívny pre kovy.
H311 - Toxický pri kontakte s pokožkou.
H314 - Spôsobuje vážne poškodenie pokožky a očí.
H400 - Vysoko toxický pre vodné organizmy.
H410 - Vysoko toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.
H411 - Toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.
H412 - Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.
P102 - Uchovávajte mimo dosahu detí.
P234 - Uchovávajte len v originálnom balení.
P273 - Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia.
P280 - Používajte ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/obličajový štít.
P303+P361+P353 - V PRÍPADE KONTAKTU S KOŽOU (alebo vlasmi): Okamžite odstráňte všetky kontaminované časti odevu. Opláchnite pokožku vodou/sprchou.
P305+P351+P338 - V PRÍPADE KONTAKTU S OČAMI: Niekoľko minút jemne oplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak sa dajú ľahko vybrať. Pokračovať
P312 - Ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM/lekárnika/ tel. 224 919 293 alebo 224 915 402 (24 hodín denne)
P391 - Vytečený výrobok si pozbierajte.
P501 - Odstráňte obsah/obal podľa pokynov na výrobku.

2203