Predlžovací kábel BERGE - 3 m - 3 zásuvky + USB

10,46 €
S DPH
Množstvo
Na objednávku

Hlavné vlastnosti produktu:

Zvýšený počet zásuviek: tento extender je vybavený až 8 zásuvkami, vďaka čomu môžete súčasne pripojiť rôzne zariadenia bez ohľadu na ich typ alebo požiadavky na napájanie.

Všestrannosť USB.

Ergonomický dizajn.

Vysoký výkon: Vďaka schopnosti spracovať až 2 300 W výkonu môžete pripojiť aj tie najnáročnejšie zariadenia a dodať im potrebný výkon.

Bezpečnosť: Uzemňovacia prípojka a vypínač na úplné ovládanie napájania, ako aj krytie IP20 zaručujú bezpečné a spoľahlivé používanie.

Náš predlžovač napájania bol navrhnutý s ohľadom na úplné pohodlie:

Je vybavený ľahko prístupným vypínačom a umožňuje kedykoľvek rýchlo a bez námahy zapnúť a vypnúť napájanie, čím vám poskytuje dodatočnú kontrolu nad pripojenými zariadeniami a šetrí energiu.

Extender je dokonalým riešením na pripojenie viacerých zariadení naraz bez toho, aby ste sa museli obávať nedostatku miesta v zásuvkách.

Trojmetrový kábel, ktorý je súčasťou nášho extenderu, poskytuje značný dosah a mobilitu, vďaka čomu môžete pohodlne používať elektrické zariadenia na rôznych miestach bez toho, aby ste museli neustále premiestňovať napájaciu lištu.

Špecifikácie: Model: V010 Predlžovací kábel: H05VV-F 3G 1,0 mm2 Materiál kábla: meď [Cu] Dĺžka kábla : 1,0 mm2: Zásuvka: sieťová, uhlová, uni-chuko Počet zásuviek: 3x 2P+E, 3xUSB, 2x USB-C Parametre zástrčky: 16A 250V 2P+E Uzemnenie: áno Vypínač: áno Farba kábla a napájacej lišty: čierna Trieda ochrany: 1: Výkon: 2300W

BERGE
V010

Tabuľka dát

Záruka
2 roky
MJ
ks